Bookable onlyConcert
Nov 24, 2023

Julgala 2023

Samla kollegorna eller vännerna och upplev en glittrande Julgala på Live i Älmhult fredagen den 24 november. I en stämningsfull miljö i arenan serveras ett småländskt julbord med smakerna som hör julen till. Showen bjuder på stjärnglans i överflöd när Linda Bengtzing, Peter Johansson och Charlotte Perrelli intar scenen.

Mat & dryck

Dörrarna öppnar 17.30 och kvällen börjar med glöggmingel i stämningsfull miljö. I samarbete med P A restaurang, catering och event serveras sedan ett traditionellt småländskt julbord med en twist. Det blir en härlig mix av kalla och varma julklassiker med alternativ för alla. Det finns också möjlighet att köpa biljett med dryckespaket. I dryckespaketet ingår en (1) snaps och en (1) dryck. Kom ihåg att ange ev. allergier vid bokning, eller mejla detta separat till events.live.se@ingka.com.

En glittrande show

I år kan vi stolt presentera en glittrande och stjärnspäckad show med Linda Bengtzing, Peter Johansson och Charlotte Perrelli på scen.

Linda Bengtzing blev känd för den breda publiken när hon deltog i Melodifestivalen 2005 med låten "Alla flickor". Sedan dess har hon medverkat i musikaler, Diggilooturné, olika tv-program och flera omgångar av Melodifestivalen. Lindas härliga energi i kombination med hitlåtar som "Jag ljuger så bra", "Värsta schlagern" och "E de fel på mej" säkerställer en fartfylld show med härlig stämning.

Sång- och musikalstjärnan Peter Johansson spelade under tidigt 2000-tal huvudrollen i musikalen "We Will Rock You" i London. År 2007 flyttade han tillbaka till Sverige och har sedan dess medverkat i ett stort antal musikaler, tv-program, arenaturnéer och konserter med rocklåtar från Queen som återkommande inslag. Med stor utstrålning och en av Sveriges mäktigaste röster lyfter han taket i arenan.

Charlotte Perrelli, stjärnan från Hovmantorp, är en av Sveriges mest uppskattade artister. Den 24 november kommer hon hem till Småland för en kväll i julens tecken. Några av hennes mest spelade låtar är "Tusen och en natt" och "Hero", som båda vunnit Melodifestivalen. Den engelska versionen "Take me to your heaven" vann även hela Eurovision song contest 1999.

Boka biljetter till Julgalan

Club Night med DJ 22.00

Klockan 22.00 öppnar vi upp ett separat dansgolv för Club Night med DJ. Då öppnar vi också upp entrén för dig som vill komma och dansa in julen till låtar från 80-talet fram till dagens hits. Biljett till Club Night ingår för dig som köper biljett till Julgalan. Biljett till Club Night kan antingen förköpas via Nortic, eller köpas i entrén den 24/11 efter 22.00. Pris 200 kr.

Tider för kvällen

17.30 Arenan öppnar. Kvällen börjar med glöggmingel.
22.00 Entrén öppnar för Club Night med DJ.
02.00 Live stänger.

Boka biljetter

Vi säljer biljetter till Julgalan via Nortic. Det finns några olika biljettalternativ:

Julbord & Show
975:- inkl. moms / 892:- ex. moms

Julbord, show & dryckespaket
1 150:- inkl. moms / 1 032:- ex. moms
I dryckespaketet ingår en (1) snaps och en (1) dryck.

Club Night med DJ från 22.00
Från 22.00 öppnar vi upp separat dansgolv där DJ spelar allt från 80-talsklassiker till dagens hits. Pris för Club Night-biljett är 200 kr.

BOKA BILJETTER

Eftersom det endast är Julgala på ett datum i år rekommenderar vi er att säkra era platser så snart som möjligt om ni vill komma. Om ni är osäkra på exakt antal kan ni reservera biljetter i max en vecka (7 dagar). För reservation och vid frågor om biljetter kontakta biljett@nortic.se.

Boka hotell

Vill ni övernatta i Älmhult efter galan? Ta del av IKEA Hotell Weekenderbjudande

Logotype

Live! Älmhult

Handelsvägen 6
343 33 Älmhult

    Vi vill ha din åsikt!

    © 2021-2023

    Ingka Centres Holding BV