Arrangera ditt evenemang på Live!

Oavsett om du vill anordna konferens, möte, fest eller kick-off så har vi lokalen. Vi kan ta hand om det allt praktiska kring inomhusklimat, teknik, möblering och catering. Allt för att skapa en så bra helhetsupplevelse som möjligt. Tack vare arenans flexibla logistik och infrastruktur kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för både företagsevenemang och publika evenemang, inomhus och utomhus. Live! Arena ligger i Älmhult i södra Småland och det är enkelt att ta sig hit via bil, tåg eller buss. Utanför arenan finns 2 200 kostnadsfria parkeringsplatser.

Nedan ser du exempel på evenemang och aktiviteter som kan anordnas hos oss på Live! Arenan fungerar som en flexibel black box där det egentligen bara är fantasin som sätter gränserna. Kontakta oss på events.live.se@ingka.com så tar vi det därifrån.

Företagsevent & fest

Vi är erfarna festfixare och hjälper gärna till med att det praktiska kring företagsfesten eller kick-offen. Tillsammans kan vi skapa en kväll att minnas.  

Mässor

Med högt till tak, öppna golvytor och flexibila läktare och sittplatser passar Live! Arena perfekt för dig som vill anordna en mässa eller utställning för ett stort antal besökare. 

Utomhusaktiviteter

Kombinationen av inomhusarena och utemilljöer vid arenan och på Älmhults Handelsplats skapar stora möjligheter för den som vill anordna exempelvis cirkus eller andra familjeaktiviteter.

Logotype

Live! Älmhult

Handelsvägen 6
343 33 Älmhult

Vi vill ha din åsikt!

© Ingka Centres Holding B.V. 2024