Biljettinformation

Här har vi samlat de vanligaste frågorna gällande biljetter.

Hur köper jag biljett till evenemang på Live!?

Biljetter till de flesta evenemang som anordnas på Live! säljs via biljettsystemet Nortic. Enklaste sättet att köpa biljett är att leta upp det evenemang du är intresserad av här på hemsidan under Evenemang och följa de instruktioner som finns på sidan.

Tar ni kontanter i entrén?

Nej. Live! är en kontantfri anläggning och därför kan du endast betala med Swish på de evenemang som erbjuder köp vid entré.

Har ni rabatt vid gruppbokningar?

På vissa evenemang erbjuds gruppbokning med annat pris, det finns då att välja som alternativ vid bokning.

Vem behöver biljett?

Alla som ska gå på ett evenemang behöver en biljett oavsett ålder. Information om gällande åldersgräns hittar du på respektive evenemangs webbsida.

Får jag pengarna tillbaka vid inställt evenemang?

Det bestämmer respektive arrangör. Vid evenemang som arrangeras av Live! erbjuds alltid återbetalning av biljettpriset.

Hur ser era köpvillkor ut?

Se Nortics allmänna köpvillkor.

HAR DU FRÅGOR OM DIN BILJETT? VÄNLIGEN KONTAKTA NORTIC VIA MEJL, SUPPORT@NORTIC.SE. På Nortics hjälpcenter kan du läsa fler frågor & svar!

Väskor och visitation

Polisen har infört ett förbud mot väskor på stora evenemang. De nya reglerna kan komma att påverka evenemang på Live! Vi följer myndigheternas rekommendationer och väskor kan komma att förbjudas på enskilda evenemang. Information om ev. väskförbud hittar du på respektive evenemangs webbsida. Vi som arrangör förbehåller oss rätten att visitera alla besökare och väskor som tas in i arenan på de evenemang där det inte råder väskförbud.

Logotype

Live! Älmhult

Handelsvägen 6
343 33 Älmhult

Vi vill ha din åsikt!

© 2021-2023

Ingka Centres Holding BV