Tidigare evenemang
25 maj - 26 maj 2024

E-type på Live! 25 maj

Vårens stora festkväll!

Martin "E-type" Eriksson är en av Sveriges största artister med en musikkarriär som sträcker sig tillbaka till början av 1990-talet. Listan över hits är lång och låtarna fortsätter att fylla klubbarnas dansgolv år efter år. Den 25 maj kommer han till Live! i Älmhult för en riktig festkväll.

Ta chansen att se E-type på scen och dansa loss till hits som "Set The World On Fire, ”This Is The Way”, ”Here I Go Again”, ”Life” och ”Campione 2000".

Praktiskt

ARRANGÖR: Live! 
DATUM: 25 maj 2024
TIDER FÖR KVÄLLEN:
19.00-22.00
Förfest på uteplatsen vid Live! Fri entré, drop-in. 18-årsgräns.
22.00 Arenan öppnar. DJ Ale spelar musik.
Den som saknar entrébiljett kan köpa det i entrén för 400:-.
Ca. 23.00 E-type på scen
Arenan stänger: 02.00
ÅLDERSGRÄNS: 18 år.

BILJETTER:
Förköpsbiljett: 350:-. Serviceavgift 20:-/biljett tillkommer. Förköp biljett.
OBS! Förköpsbiljett kan köpas fram till 25/5 kl. 12.00. Efter det gäller ord. entrépris 400:-. Vid köp via Nortic tillkommer serviceavgift 20:-/biljett.
Biljettköp i entrén från 22.00: 400:-. Betalning med Swish eller kort.

I biljettpriset ingår entré och garderob. Lite längre ner på sidan hittar du info om vad som gäller för väskor i arenan och på förfesten.

KÖP BILJETT

Förfest på uteplatsen

Vi öppnar upp uteområdet vid Live! kl. 19.00 för förfest. DJ Ale är på plats och spelar skön musik och startar igång kvällen på bästa sätt. P A Restaurang, Catering och Event tänder upp grillen och serverar grilltallrik, hamburgare i briochebröd, charkbricka och annat gott. De erbjuder också goda drycker, med och utan alkohol. Förfesten har fri entré. Drop-in. Åldersgräns 18 år.

DJ Ale

Under kvällen finns DJ Ale på plats och spelar allt från 90-tal och nostalgi till dagens hits. Sedan 1998 är DJ Ale, aka Alejandro Samoya De la O, professionell DJ både i Sverige och utomlands. Han har spelat med många stora namn inom musikbranschen, bland annat Ace Wilder, Danny Saucedo, Eric Saade, Dr Alban, Medina, Molly Sanden och Ola Salo. Hans latinamerikanska rötter har influerat honom att skapa sin egen touch på modern clubmusik. Med spelningar i 15 länder i bagaget håller han feststämningen på topp, både på förfesten och på festen inne på Live!

Väskor i arenan

På Förfesten och E-typekonserten får du endast ta med dig en mindre väska/handväska med maxmått 40 x 40 x 20 cm. Detta enligt riktlinjer från Polisen. Vi som arrangör förbehåller oss rätten att visitera alla besökare och väskor som tas in på evenemanget.

Fotografering

Det förekommer fotografering under evenemanget och materialet kan komma att användas i marknadsföringssyfte. Om du inte vill synas på bild eller i filmmaterial, kontakta Lives personal på plats. Vid frågor kontakta sara.aberg2@ingka.com.

Detta händer också i Älmhult

Denna veckan är en riktig Festvecka i Älmhult. Folkets hus anordnar konsert med Michael Mayo & Norrbotten BB på torsdagen och på fredagen bjuder de in till sin uppskattade Lokalbandsfestival.

Destination Möckelsnäs bjuder in till Irländsk afton med bandet Birmingham six på fredagen.

Lördag 25 maj är torgdag med loppmarknad, modevisning och barn- och familjeaktiviteter arrangerat av Handelsplats Älmhult. Kommunen kommer också att stå för en eller två programpunkter för barnfamiljer på torget. Det är fritt fram för alla aktörer, restauranger och butiker att haka på och vara en del av denna festvecka i Älmhults kommun.

Se alla aktiviteter i Älmhults kommuns evenemangskalender.

Logotype

Live! Älmhult

Handelsvägen 6
343 33 Älmhult

Vi vill ha din åsikt!

© 2021-2023

Ingka Centres Holding BV