EvenemangFör barn
7 dec. - 8 dec. 2024

Småländsk julmarknad

Den 7-8 december förvandlas Live! till en stämningsfull, glittrande julmarknad för hela familjen. Utanför arenan finns matvagnar som säljer julens godsaker. Här kan du inspireras, köpa unika julklappar, pyssla, köpa godsaker till julbordet, fika, träffa tomten och lyssna på julmusik. Det finns något för alla.

Ett 70-tal småskaliga hantverkare, kreatörer, gårdsbutiker och matproducenter säkrar julmarknadens breda utbud. Även i år läggs mycket fokus på dekor och ljussättning för att skapa en härlig miljö där julstämningen är på topp.

Praktisk information

Datum: 7–8 december
Tider: kl. 10–16
Plats: Live! på Älmhults handelsplats (inomhus och utomhus)
Pris entré besökare: 25 kr, gratis för alla under 18 år.

Delta som utställare

Vi söker nu efter duktiga utställare med egentillverkat och unikt hantverk eller småskalig matproduktion som vill vara med och skapa en stämningsfull Småländsk julmarknad i Älmhult 7–8 december. Det kan vara till exempel hemslöjd och design, honung, hemstöpta ljus, julpynt, smycken, glaskonst, julmat och andra godsaker. Julmarknaden har de senaste åren lockat upp till 6 000 besökare på två dagar.

Skicka in din intresseanmälan här

Sista anmälningsdatum för utställare är 31 oktober. Det finns ett begränsat antal platser, så vänta inte för länge med din anmälan.

Har du fått förhinder? Ladda ner ångerblanketten, fyll i och skicka till oss på markets@livealmhult.se. Se villkor för avbokning.

Se filmen från Småländsk julmarknad 2023

Logotype

Live! Älmhult

Handelsvägen 6
343 33 Älmhult

Vi vill ha din åsikt!

© Ingka Centres Holding B.V. 2024