4 nov. 2023

Loppmarknad

LOPPMARKNAD PÅ LIVE 4/11

Den 4 november är det dags igen för Loppmarknad, denna gången inomhus på Live! Som vanligt blir det en massa härliga försäljare och fynd ut över det vanliga! Denna gången kommer du även känna av en viss halloween-stämning i arenan.

Datum:
4/11
Tid:
10-13
Plats:
Inne på Live! (Handelsvägen 6)
Pris:
100kr/ plats. En plats motsvarar antingen ett bord eller en klädställning. Om du vill få plats med både klädställning och bord behöver du boka två platser. Bord & stol finns att hyra för 50 kr/ bord och 20 kr/ stol. Alla priser är inklusive 25% moms.

Loppmarknaden den 4 november är nu fullbokad!

Loppmarknaden har fri entré för besökare.

Varmt välkomna!

Har du fått förhinder? Ladda ner ångerblanketten, fyll i och skicka till oss på marknad@almhultshandelsplats.se. Villkor för avbokning finns i anmälningsformuläret.

Tipsrunda på Älmhults handelsplats 🎃

På höstlovet, den 28 oktober-4 november, är barn upp till 12 år är välkomna att gå Halloween-tipsrunda i butikerna runt om på Handelsplatsen. Hämta din svarstalong i någon av följande butiker: Jem och Fix, Ittala, Kronans Apotek, Willys, Animalix, Återbruket, Shoes and bags och IKEA. Totalt finns 8 frågor och du kan ta dem i vilken ordning du vill. När du hittat och besvarat alla frågor, lämna in svarstalongen i Bistron på IKEA och hämta ut din glassvinst.

Logotype

Live! Älmhult

Handelsvägen 6
343 33 Älmhult

Vi vill ha din åsikt!

© 2021-2023

Ingka Centres Holding BV