Tidigare evenemang
6 apr. 2024

Vårmarknad 2024

Den 6 april 2024 blir det vårmarknad för hela familjen. Utomhus vid Live samlar vi knallar, food trucks och försäljare som erbjuder allt från klassiska marknadsprodukter till olika godsaker. Det kommer även att finnas roliga barnaktiviteter på området.

Datum: Lördag 6 april
Tider: kl. 10-15
Plats: Utomhus vid Live! på Älmhults handelsplats
Entré: Fri entré för besökare

Detta finns på Vårmarknaden

På Vårmarknaden finns hoppborgar för stora och små barn, ansiktsmålning för barn och tipsrunda med chans till pris. Parkeringen framför Live! fylls med foodtrucks som erbjuder allt ifrån kaffe och kakor till langos, thaimat, tacos, baguetter, donuts och churros. Hos våra försäljare kan du köpa med dig blomsterlökar, ballonger, honung, korv, fisk, spettkaka, smycken, keramik, virkat, böcker, heminredning, mjukdjur, godis och mycket mer.

På marknaden träffar du också RC Klubben som visar modellflygplan, Wellness Studio som kommer med träningsinspiration, biodlaren Claudia Santoni samt IKEA och Carl Nilsson med inspiration och produkter som hjälper dig att bli redo för våren.

Vill du sälja på Vårmarknaden?

På Vårmarknaden deltar knallar, foodtrucks, gårdsbutiker, försäljare och lokala kreatörer. Regler och villkor för deltagande hittar du i formuläret för intresseanmälan via länken nedan. Sista datum för anmälan är 17 mars.

Pris: 500 kr/ plats, inkl. 25% moms.

I priset ingår ev. ström och lån av bord. Stol kan hyras för 25kr/st. Du anger i anmälan vad du önskar.

Skicka in en intresseanmälan

Har du fått förhinder? Ladda ner ångerblanketten, fyll i och skicka till oss på marknad@almhultshandelsplats.se. Se villkor för avbokning.

Logotype

Live! Älmhult

Handelsvägen 6
343 33 Älmhult

Vi vill ha din åsikt!

© 2021-2023

Ingka Centres Holding BV