Vi ser till att mötet blir lyckat!

Det finns ett antal saker som ska fungera för att ditt möte ska bli en succé. Att inomhusklimatet är behagligt och akustiken bra är grundförutsättningar. Till detta kommer den senaste tekniken. Vi hjälper dig att skapa en kreativ miljö som ger deltagarnas idéer vingar. Vad mötet ska handla om och vilka som ska vara med? Det får du däremot lösa själv!

I våra luftiga lokaler i Live! Arena på Älmhults Handelsplats finns plats för 1 400 sittande deltagare eller cirka 2 000 stående. Vi bokar möten och konferenser för 75 deltagare eller mer.

Tre olika ytor i arenan

Small & Medium Meeting Area
Närmast entrén finns vår minsta mötesyta. Passar bra för dig som vill hålla möte för 75-200 personer. I en inspirerande miljö belyst av IKEA:s klassiska rislampor står föredragshållaren nära och kan integrera med deltagarna.  

Lounge/ Food Area
I mitten av arenan finns den perfekta ytan för mat- och dryckesservering. Med närhet till cateringkök och bardisk finns sittplatser på gemytliga bänkset. Här serverar vår cateringfirma er beställda mat och fika på önskad tid. 

Large Conference & Meeting Area
Den största ytan längst in i arenan passar perfekt för konferenser och större möten med 100-1 200 sittande delägare. Föredragshållaren på scen syns och hörs tydligt i hela lokalen och har bra översikt över publiken. 

Detta finns på plats

Vill ni ha klassrumssittning, biosittning eller långbord med bänkar? Vi anpassar lokalen helt efter era önskemål. Följande standardutrustning finns alltid på plats i arenan:

  • Projektor & projektorduk

  • Scen

  • Två headset & högtalare

  • Bord och stolar för 300 personer

Ska ni ha workshop? I vårt konferens-kit finns blädderblock, linjaler och saxar för kreativa stunder. Ni har dessutom tillgång till skrivare.

Tillval

Catering
Vi samarbetar med P A Restaurang, Catering & Event och IKEA Hotell. Våra leverantörer tar gärna fram smakfulla och kreativa menyer. Meddela oss om du vill boka catering så återkommer vi med meny- och kostnadsförslag.

Tekniker på plats
När du bokar möte hos kan du vara trygg med att vi hjälper dig och ser till att ni kommer igång med tekniken. Behövs en dedikerad tekniker på plats under hela mötestiden bokas detta separat som ett tillval.

Stolar
Om ni behöver mer än 300 stolar så löser vi det som ett tillval.

Priser och bokning

Så bokar du ditt möte
Skicka ett mejl till oss på booking.almhult.se@ingka.com. Där anger du vilket datum det gäller, vilka tider och hur många personer ni blir. Vi vill också veta namnet på ditt företag och telefonnummer samt mejladress till dig så vi kan återkoppla. Det gör vi vanligtvis inom 24 timmar, under arbetstid. Meddela gärna i mejlet om du önskar pris på catering.

Logotype

Live! Älmhult

Handelsvägen 6
343 33 Älmhult

Vi vill ha din åsikt!

© 2021-2023

Ingka Centres Holding BV