Club Night – Juldagen 2022

När du är trött på julmaten och redo att komma ifrån julstöket då har vi kvällen för dig! Dra ihop kompisgänget, grannarna eller släktingarna för en helkväll på Live! den 25 december. Årets stora hemvändarkväll erbjuder något för alla.

Dörrarna öppnar kl. 21.00 och i baren kan du bland annat beställa pizza, charktallrik eller medelhavsinspirerad buffé. Showen kickas sedan igång på bästa sätt med Micke Syd från Gyllene Tider och Tommy Ekman från Freestyle som bjuder på nostalgi och underhållning från det glada 80-talet. Efter det tar DJ Kristina Gern över scenen och då är det hög tid att visa dina bästa moves på dansgolvet.

DATUM & TID: 25 december kl 21.00 - 02:00

21.00 SERVERING OCH LOUNGEMUSIK
22.00 SYD & EKMAN ON STAGE 
Ca. 23.00 DJ KRISTINA GERN SPELAR HITS

ARRANGÖR: Live! 
ÅLDERSGRÄNS: 18 år

Biljett förköp: 170 kr
Biljettköp på dörren: 220 kr  

I priset ingår entré och garderob. Mat och dryck beställs på plats i baren och serveras av P A Restaurang, Catering & Event. 

FÖRKÖP DIN BILJETT HÄR

Micke Syd & Tommy Ekman 

Micke Syd är mest känd som trummis i Gyllene Tider. Innan han ger sig ut med bandets Hux Flux Sommarturné 2023 kommer han till Älmhult för årets stora festkväll i juletid. Med sig har han kollegan Tommy Ekman, musiker och låtskrivare mest känd som medlem av gruppen Freestyle och senare Style. Tillsammans underhåller de nu publiker runt om i landet med showen "Det bästa från Gyllene Tider och Freestyle" med stor energi och glädje. Den gemensamma låtskatten är full av klassiska hits som Fantasi, När vi två blir en, Flickorna på TV2, Vill ha dej, Gå och fiska, Sommartider, Tylösun, Ögon som glittrar och Dover Calais. När dessa entertainers drar igång väcks härliga minnen till liv och det är näst intill omöjligt att inte sjunga med i de välkända texterna.

DJ Kristina Gern

Kristina Gern har producerat och spelat musik sedan 15 års ålder. När hon var 18 år tog DJ-karriären fart med framträdanden på festivaler och nattklubbar runt om i Europa samt Winter Music Conference i Miami. Åren 2011–2015 turnerade hon med gruppen Female DJ Revolution som gjorde framträdanden på bland annat Bråvalla-festivalen, Stockholm Pride och efterfesten för Grammisgalan på Café Opera. Kristina har gjort DJ-shower och medverkat i tv- och radioprogram på TV4, The Voice, Power Hit Radio, East FM, Radioseven, Sveriges Radio P4 och NRJ. Hon är bland annat aktuell med NRJ Hit Mix Weekend där hon mixar hits varje helg.