En arena för upplevelser och gemenskap

Live! Arena  är en viktig pusselbit på Älmhults Handelsplats när området kring Ikea varuhus förvandlas från traditionell handelsplats till mötesplats och aktivitetscenter. Med konserter, föreställningar, marknader och andra spännande evenemang skapas liv och puls på området. Lokalerna passar även perfekt för konferenser och större möten, både inomhus och utomhus. Tack vare vår flexibla logistik och infrastruktur kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för både företagsevenemang, konferenser och publika evenemang.

Välkommen till Live! 

Mer Live! åt folket

Om du vill skratta, dansa, sjunga, umgås, njuta och ha kul så kom till Live! Här finns den självklara platsen för evenemang, större möten, konferenser, konserter, tävlingar, marknader, mässor, shower och mycket mer som sätter Älmhult på kartan. Länge har en verksamhet som Live! saknats och nu finns vi här, inte bara för Älmhult utan för hela regionen. 

Kontakta oss gärna på events.live.se@ingka.com om du vill veta mer om våra evenemang eller hur vi kan samarbeta för att skapa unika upplevelser.

Logotype

Live! Älmhult

Handelsvägen 6
343 33 Älmhult

Vi vill ha din åsikt!

© 2021-2023

Ingka Centres Holding BV