Julgala 25 och 26 november 2022

Bokningen till Julgalan är nu stängd. Om du vill komma och dansa på efterfesten lördagen 26 nov från kl. 22-01 Köp biljett till Club Night med Timo Diablo 

Julen är en tid för traditioner, så även hos oss på Live! Samla kollegorna eller vännerna och upplev en glittrande Julgala i Älmhult. I en stämningsfull miljö i arenan serveras ett traditionellt småländskt julbord med alla smaker som hör julen till. På scen bjuder stjärnorna David Lindgren och Jamladies på en glittrande show. Från kl. 22.00 öppnar vi upp dansgolvet för alla som vill dansa loss till dagens hits. 

DATUM: 
Fredag 25 november
Lördag 26 november 

TIDER FÖR MATGÄSTER: Kl 17.30 - 01.00
Kl. 17.30-18.00 Glöggmingel med loungemusik
Kl. 18.30 Julbordet börjar serveras.

ARTISTERNA PÅ SCEN: 
Mindre inhopp under kvällen. Stora showen startar ca. kl. 21.00. 

CLUB NIGHT MED DJ TIMO DIABLO: Kl. 22.00 - 01.00

ARRANGÖR: 
Live! i samarbete med Live Nation

ÅLDERSGRÄNS: Från 18 år. Personer från 16 år får komma in i vuxens sällskap. Vid eftersläppet till Club Night gäller 18-årsgräns. Som vuxen räknas den som fyllt 18 år och är myndig. Vuxen som tar med person under 18 år bär ansvaret för personen.  

Bokningen till Julgalan är nu stängd. Om du vill komma och dansa på efterfesten lördagen 26 nov från kl. 22-01 Köp biljett till Club Night med Timo Diablo 

MER INFORMATION: 
Information om våra olika biljettyper samt mat- och dryckespaket hittar du längre ner på sidan. Där finns även information om hur du kan boka ditt boende på IKEA Hotell till rabatterat pris. 

Giltigt tills den 27 nov

Om evenemanget

Julen är en tid för traditioner, så även hos oss på Live! Samla kollegorna eller vännerna och upplev en glittrande Julgala i Älmhult. I en stämningsfull miljö i arenan serveras ett traditionellt småländskt julbord med alla smaker som hör julen till. På scen bjuder stjärnorna David Lindgren och Jamladies på en glittrande show.

Under två kvällar, 25 och 26 november, slår vi upp portarna till Julgala 2022 för att överträffa förra årets succé. Kvällen börjar med glöggmingel i stämningsfull miljö. I samarbete med P A restaurang, catering och event serveras ett traditionellt småländskt julbord med en twist. Det blir en härlig mix av kalla och varma julklassiker med alternativ för alla. Det finns också möjlighet att förboka dryckespaket.

Vårt husband skapar en skön julstämning i arenan och när sång- och musikalstjärnan David Lindgren och färgsprakande Jam Ladies intar scenen bjuds det på en magisk och underhållande show.

Club Night med DJ Timo Diablo
Nytt för i år är att vi klockan 22.00 öppnar dansgolvet för Club Night med DJ Timo Diablo. Då öppnar vi också upp entrén för alla som vill komma och dansa in julen till dagens hits.

Biljettalternativ

Julgala med julbuffé 945:-

Inträde med garderob, julbordsbuffé och show samt dansgolv med DJ Timo Diablo från kl. 22.00. Priset ovan inkl. moms. Serviceavgift tillkommer med 30:-/biljett.

Boka din biljett här

Insläpp med glöggmingel från kl 17.30.

Gruppbokningar & företagsbokningar: 866:- ex. moms. Serviceavgift tillkommer med 30:-/biljett. Även företagskunder kan köpa biljetter via länken ovan. Om du vill reservera biljetter för en större grupp går det bra att kontakta oss på events.live.se@ingka.com

Julgala med julbuff´e och dryckespaket 1 259:- 

Inträde med garderob, julbordsbuffé, dryckespaket och show samt dansgolv med DJ Timo Diablo från kl. 22.00. I dryckespaket ingår en (1) öl/ vin eller cider samt två snapsar. Snapsarna går byta ut mot totalt tre dryck (vin/öl eller cider). Priset ovan inkl. moms. Serviceavgift tillkommer med 30:-/biljett.

Boka din biljett här

Insläpp med glöggmingel från kl 17.30.

Gruppbokningar & företagsbokningar: 1 110:- ex. moms. Serviceavgift tillkommer med 30:-/biljett. Även företagskunder kan köpa biljetter via länken ovan. Om du vill reservera biljetter för en större grupp går det bra att kontakta oss på events.live.se@ingka.com

Club Night med DJ Timo Diablo 200:- 

Avsluta kvällen med att dansa in julen på dansgolvet från kl. 22.00. DJ Timo Diablo spelar en mix av låtar från 80-talet fram till dagens hits. Biljett kan förköpas eller köpas direkt i entrén. Pris inkl. moms. Serviceavgift tillkommer med 30:-/biljett. Club Night ingår för dig som köper biljett till julgalan.

Boka här

HOTELLERBJUDANDE

Ikea Hotell

Boka ditt boende på IKEA Hotell 

Du som bokat biljett till Julgalan den 25 eller 26 november har möjlighet att boka övernattning på IKEA Hotell i Älmhult till ett förmånligt pris. Genom att uppvisa bokningsbekräftelse till Julgalan och ange koden: JULLIVE när du bokar så betalar du: 

595:-/natt för 1 person

695:-/natt för 2 personer

 

Priserna är inkl. frukost.