Tidigare evenemang
16 sep. 2023

Familjefesten 2023

Den 16 september är det dags för Familjefesten på Live! och Älmhults handelsplats. Precis som förra året är dagen fullspäckad med gratisaktiviteter för hela familjen. Det blir konserter, minitivoli, loppmarknad, tävlingar, barnaktiviteter och mycket mer. Mat och dryck kan köpas i någon av våra gästande foodtrucks.

Information in English

Tider för dagen

10.00 Familjefesten är öppen! Läs mer om alla aktiviteter längre ner på sidan.
10.00-14.00 Bakluckeloppis - FULLBOKAT!
10.00-14.00 Bilutställning Älmhult Street Car Meet. Prisutdelning kl. 13.00.
10.00-13.00 Prova på Boule i boulehallen (bredvid Shoes and Bags)
10.00-13.30 Träffa RC-club, Wellness studio och Playbox i Live arena
10.00-14.00 Återbruket har extraöppet i butiken
11.00 Konsert med Duran & Mollan inomhus på Live! Fri entré, ingen förbokning krävs.
13.00 Konsert 2 med Duran & Mollan inomhus på Live! Fri entré, ingen förbokning krävs.
15.00 Konsert med Dolly Style inomhus på Live! Fri entré. FULLBOKAT!
17.00 Familjefesten stänger.

Konserter & musik

Från kl. 10.00 DJ Charlie finns på plats och spelar musik under dagen.

KL. 11.00 och 13.00 DURAN & MOLLAN
Det blir musik, dans, bus, allsång och äventyr när Duran & Mollan bjuder på show. Klassiska barnsånger blandas med egenskrivet material. Med sig har de också barnvaktmästaren Allan som alltid klurar på någon rolig överraskning och Kapten Svartskägg, en glad musicerande pirat. 

KL. 15.00 DOLLY STYLE - FULLBOKAT!
Se den pastellfärgade trion Molly, Holly och Polly sjunga peppiga hits som “Unicorns and Ice Cream”, “Cherry Gum”, "Hello Hi" och “Habibi”. Låtarna är lätta att dansa till och sjunga med i, även för den yngre publiken. Det blir en glittrande show för hela familjen. Dolly Style är en grupp som strävar efter att vara bra förebilder och jobbar hårt emot utanförskap och mobbning.

Biljetterna till konserten på Live! är gratis. Du kan boka max 5 biljetter. Det finns gott om plats i arenan, men tänk på att inte boka fler biljetter än du behöver så att så många som möjligt får chans att se konserten.

Konserten med Dolly Style är fullbokad, men missa inte alla andra roliga aktiviteter på området denna dagen!

Bakluckeloppis

Nytt för i år är att vi kör bakluckeloppis ute på parkeringen under Familjefesten. Loppmarknaden är öppen kl. 10-14 och om du vill vara med och sälja så är du varmt välkommen att boka en plats. Kostnad 100:-/ plats (motsvarar 1 st parkeringsficka + 1 st plats för bil). Det går även att hyra till bord och stolar. Bakluckeloppisen 16/9 är nu fullbokad!

Älmhult Street Car Meet

FHRA bjuder in till biluställning kl. 10-14 på utomhusområdet vid Live! Här kan du se Muscle Cars (främst amerikanska bilar), vassa gatbilar (främst europeiska), Hot Rod och Sportcars. Prisutdelning i 4 klasser hålls kl. 13.00.

Övriga aktiviteter

På området finns även ansiktsmålning, tävlingar, pyssel, prova på-aktiviteter, hoppborgar och minitivoli. Inne i arenan kl. 10-13.30 finns Wellness studio med tävling och ballonger, RC klubben med sina modellflygplan och Playbox som har med sig massor av kreativt pyssel för barn. Kl. 10-13 kan du prova på boule i boulehallen (bredvid Shoes and bags).


Fotografering

Det förekommer fotografering och filmning under evenemanget och materialet kan komma att användas i marknadsföringssyfte. Om du eller någon i din familj inte vill synas på bild eller i filmmaterial, kontakta Lives personal på plats eller kontakta sara.aberg2@ingka.com

Logotype

Live! Älmhult

Handelsvägen 6
343 33 Älmhult

Vi vill ha din åsikt!

© 2021-2023

Ingka Centres Holding BV