BOKA MÖTE ELLER KONFERENS PÅ LIVE!

Behöver du boka lokal? 

Oavsett om du vill anordna konferens, möte, fest eller kick-off så har vi lokalen. Vi kan ta hand om det allt praktiska kring inomhusklimat, teknik, möblering och catering. Allt för att skapa en så bra helhetsupplevelse som möjligt. Tack vare arenans flexibla logistik och infrastruktur kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för både företagsevenemang och publika evenemang, inomhus och utomhus. Live! Arena ligger i Älmhult i södra Småland och det är enkelt att ta sig hit via bil, tåg eller buss. Utanför arenan finns 2 200 kostnadsfria parkeringsplatser.

Möte & konferens

Här kan du boka möten och konferenser för 75 deltagare och uppåt. Möblering och teknik anpassas utifrån era önskemål och behov. 

Boka möte

Konserter och event

Konserter & evenemang 

Vill du arrangera en konsert eller annat publikt evenemang? I Live! Arena finns plats för upp till 2 400 personer i publiken. 

Arrangera konsert på Live

Företagsfest

Företagsevent & fest

Vi är erfarna festfixare och hjälper gärna till med att det praktiska kring företagsfesten eller kick-offen. Tillsammans kan vi skapa en kväll att minnas.  

Fixa festen på Live! 

Mässor 

Med högt till tak, öppna golvytor och flexibila läktare och sittplatser passar Live! Arena perfekt för dig som vill anordna en mässa eller utställning för ett stort antal besökare. 

Mässa på Live!

Digital studio

Vår 1 800 kvadratmeter stora filmstudio, utrustad med det senaste inom bild- och ljusteknik, skapar
möjligheter för filminspelningar, videokonferenser och livesändningar. 

Läs mer om Digital studio

Utomhusaktiviteter 

Kombinationen av inomhusarena och utemilljöer vid arenan och på Älmhults Handelsplats skapar stora möjligheter för den som vill anordna exempelvis cirkus eller andra familjeaktiviteter.

Mer om Älmhults Handelsplats