Dansfesten på Live! 1 april 2023

Dansfesten 1 april 2023

När våren kommer öppnar vi upp det stora dansgolvet och välkomnar alla danssugna till en helkväll på Live! På scen står Black Jack, ett av Sveriges största dansband och succébandet The Playtones, succébandet med hits inspirerade från rockabilly, rock ’n roll och country från 50- och 60-talen.

Black Jack är mest kända för sin hit ”Inget stoppar oss nu”, som bland annat vunnit en omröstning om ”alla tiders största dansbandslåt” för några år sedan. The Playtones har sedan vinsten i Dansbandskampen 2009 varit ett eftertraktat band. Deras debutalbum ”Rock’n Roll Dance Party” sålde guld efter en dag.

Vi utlovar en riktigt rolig festkväll med stort dansgolv och dansvänliga hits. Vi erbjuder en barmeny med fulla rättigheter serverat av P A Restaurang, Catering & Event. Mer information och meny publiceras på livealmhult.se närmare evenemanget.

ARRANGÖR: Live! 

DATUM & TID: 1 april 2023 kl.19.00-01.00

19.00 Dörrarna öppnar. Mat och dryck kan beställas i baren, serverat av P A Restaurang, Catering och Event.

Ca. 21.00-01.00 Banden på scen 

ÅLDERSGRÄNS: 18 år.

BILJETTER:

Early bird-pris (boka senast 31 dec 2022): 249:-
Förköpsbiljett: 295:-
Biljettköp i entrén (i mån av plats): 350:-

I priset ingår entré och garderob. 

KÖP BILJETT TILL DANSFESTEN

Giltigt tills den 2 apr

Black Jack

Black Jack

Black Jack är ett av Sveriges största dansband, mycket tack vare deras mastodonthit ”Inatt Inatt – Inget stoppar oss nu” som är den dansbandslåt som streamat i särklass mest på Spotify och som vann omröstningen ”alla tiders största dansbandslåt" för några år sedan. Bandet startade 1990-91 i samband med Colin Nutleys film ”Black Jack”. Det var med låten ”Inget kan stoppa oss nu” som bandet fick sitt genombrott, signerad Lasse Holm och Ingela ”Pling” Forsman. ”Corrine Corrina”, ”Sista dansen” och ” Får jag låna din fru i kväll” är andra låtar som förknippas med bandet. 

The Playtones

The Playtones

The Playtones bildades 2008 och spelar musik starkt influerad av rockabilly, rock n' roll och country från 1950- och 60-talen. The Playtones deltog i Dansbandskampen 2009 och vann hela tävlingen. Playtones deltog i Melodifestivalen 2011 och kom på sjätte plats med låten "The King".