Julgala 25 och 26 november 2022

Säkra din biljett här

Julen är en tid för traditioner, så även hos oss på Live! Samla kollegorna eller vännerna och upplev en glittrande Julgala i Älmhult. I en stämningsfull miljö i arenan serveras ett traditionellt småländskt julbord med alla smaker som hör julen till. På scen bjuder stjärnorna David Lindgren och Jamladies på en glittrande show. Från kl. 22.00 öppnar vi upp dansgolvet för alla som vill dansa loss till dagens hits. 

DATUM: 
Fredag 25 november
Lördag 26 november 

TIDER FÖR MATGÄSTER: Kl 17.30 - 01.00
Kl. 17.30-18.00 Glöggmingel
Kl. 18.30 Julbordet börjar serveras.

ARTISTERNA PÅ SCEN: Cirka kl. 20.00

CLUB NIGHT MED DJ TIMO DIABLO: Kl. 22.00 - 01.00

ARRANGÖR: 
Live! i samarbete med Live Nation

ÅLDERSGRÄNS: Från 18 år. Personer från 16 år får komma in i vuxens sällskap. Vid eftersläppet till Club Night gäller 18-årsgräns. Som vuxen räknas den som fyllt 18 år och är myndig. Vuxen som tar med person under 18 år bär ansvaret för personen. 

Boka biljett till Julgala 2022

Giltigt tills den 26 nov

Om evenemanget

Julen är en tid för traditioner, så även hos oss på Live! Samla kollegorna eller vännerna och upplev en glittrande Julgala i Älmhult. I en stämningsfull miljö i arenan serveras ett traditionellt småländskt julbord med alla smaker som hör julen till. På scen bjuder stjärnorna David Lindgren och Jamladies på en glittrande show.

Under två kvällar, 25 och 26 november, slår vi upp portarna till Julgala 2022 för att överträffa förra årets succé. Kvällen börjar med glöggmingel i stämningsfull miljö. I samarbete med P A restaurang, catering och event serveras ett traditionellt småländskt julbord med en twist. Det blir en härlig mix av kalla och varma julklassiker med alternativ för alla. Det finns också möjlighet att förboka dryckespaket.

Vårt husband skapar en skön julstämning i arenan och när sång- och musikalstjärnan David Lindgren och färgsprakande Jam Ladies intar scenen bjuds det på en magisk och underhållande show.

Club Night med DJ Timo Diablo
Nytt för i år är att vi klockan 22.00 öppnar dansgolvet för Club Night med DJ Timo Diablo. Då öppnar vi också upp entrén för alla som vill komma och dansa in julen till dagens hits.

Biljettalternativ

Julgala med julbuffé 945:-

Inträde med garderob, julbordsbuffé och show samt dansgolv med DJ Timo Diablo från kl. 22.00. Priset ovan inkl. moms.

Boka din biljett här

Insläpp med glöggmingel från kl 17.30.

Gruppbokningar & företagsbokningar: 866:- ex. moms. Gruppbokningar mejlas till: biljett@nortic.se

Julgala med julbuff´e och dryckespaket 1 259:- 

Inträde med garderob, julbordsbuffé och show samt dansgolv med DJ Timo Diablo från kl. 22.00. Priset ovan inkl. moms.

Boka din biljett här

Insläpp med glöggmingel från kl 17.30.

Gruppbokningar & företagsbokningar: 1 110:- ex. moms. Bokningar för grupper mejlas till: biljett@nortic.se

Club Night med DJ Timo Diablo 200:- 

Avsluta kvällen med att dansa in julen på dansgolvet från kl. 22.00. DJ Timo Diablo spelar en mix av låtar från 80-talet fram till dagens hits. Biljett kan förköpas eller köpas direkt i entrén. Pris inkl. moms. Club Night ingår för dig som köper biljett till julgalan.

Boka här