vÄLKOMMEN ATT MÖTAS

Konferera mera! Vi ser till att det blir lyckat.


Det finns ett antal saker som ska fungera för att ditt möte ska bli en succé. Att inomhusklimatet är behagligt och akustiken bra är grundförutsättningar. Till detta kommer den senaste tekniken och vår kompetens som hjälper dig att skapa en kreativ miljö som ger deltagarnas idéer vingar. Vad mötet ska handla om och vilka som ska vara med? Det får du däremot lösa själv!
 
möten och konferens på live Live! älmhult älmhults handelsplats boka hos oss småland stora som små
möjliggör för konferens, nöjes- och kulturarrangemang som tidigare inte varit möjligt att genomföra i Älmhult.

Såhär bokar du ditt möte


Skicka ett mejl till oss på booking.almhult.se@ingka.com. Där anger du vilket datum det gäller, vilka tider och hur många personer ni blir. Vi vill också veta namnet på ditt företag och telefonnummer samt mejladress till dig så vi kan återkoppla. Det gör inom 24 timmar, under arbetstid. Catering är ytterligare ett sätt att lyfta ett möte eller en konferens. Meddela gärna i mejlet om du önskar det också.
 

Några praktiska saker


Live! är till för alla. Våra mötesrum ligger därför på bottenplan och är tillgängliga även för den som har en funktionsnedsättning. Det är lätt att ta sig till oss och kommer du med bil behöver du inte oroa dig för att inte hitta en parkering. Det finns 2 200 st, utan avgift.
möten och konferens på live Live! älmhult älmhults handelsplats boka hos oss småland stora som små