BOKA MÖTE ELLER KONFERENS PÅ LIVE!

Vi ser till att mötet blir lyckat! 


Det finns ett antal saker som ska fungera för att ditt möte ska bli en succé. Att inomhusklimatet är behagligt och akustiken bra är grundförutsättningar. Till detta kommer den senaste tekniken. Vi hjälper dig att skapa en kreativ miljö som ger deltagarnas idéer vingar. Vad mötet ska handla om och vilka som ska vara med? Det får du däremot lösa själv!

I våra luftiga lokaler i Live! Arena på Älmhults Handelsplats finns plats för 1 400 sittande deltagare eller cirka 2 000 stående. Vi bokar möten och konferenser för 75 deltagare eller mer.

möjliggör för konferens, nöjes- och kulturarrangemang som tidigare inte varit möjligt att genomföra i Älmhult.

Så bokar du ditt möte


Skicka ett mejl till oss på booking.almhult.se@ingka.com . Där anger du vilket datum det gäller, vilka tider och hur många personer ni blir. Vi vill också veta namnet på ditt företag och telefonnummer samt mejladress till dig så vi kan återkoppla. Det gör vi vanligtvis inom 24 timmar, under arbetstid. Meddela gärna i mejlet om du önskar pris på catering. 

Jobbar du inom ett IKEA-bolag? 

För interna mötesförfrågningar, mejla till meeting.services.se@ingka.ikea.comDär anger du vilket datum det gäller, vilka tider och hur många personer ni blir. Meddela gärna i mejlet om du även önskar pris på catering. 

Några praktiska saker

möten och konferens på live Live! älmhult älmhults handelsplats boka hos oss småland stora som små